Välkommen till Jakobs Smycken, en ledande destination för smyckesentusiaster och de som söker den perfekta presenten. Vi erbjuder nu exklusiva möjligheter för företag att nå ut till vår dedikerade och stilmedvetna publik genom sponsrade bloginlägg, anpassade reklamkampanjer och strategiskt placerade länkar. Upptäck hur ditt varumärke kan växa genom att nå en engagerad målgrupp intresserad av mode, skönhet och livsstil.

Varför Välja Jakobs Smycken?

Målgrupp
Jakobs Smycken besöks månatligen av tusentals unika besökare som är djupt intresserade av smycken, mode och personlig stil. Vår publik består främst av kvinnor och män i åldrarna 25 till 45 som värdesätter kvalitet och design. Genom att annonsera hos oss når du en målgrupp som är benägen att investera i produkter som lyfter deras personliga uttryck och livsstil.

Innehållsmarknadsföring & Branding
Vi erbjuder skräddarsydda sponsrade bloginlägg som naturligt integrerar ditt varumärke med vårt innehåll. Vårt team av erfarna skribenter och marknadsförare arbetar nära dig för att skapa berättelser som resonanserar med vår publik, stärker ditt varumärke och drivs av autenticitet och kreativitet.

Flexibla Reklamformat
Från bannerannonser till produktsponsring och anpassade kampanjer, erbjuder vi en mängd olika reklamlösningar som kan anpassas för att möta dina specifika behov och mål. Våra format inkluderar men är inte begränsade till:

 • Bannerannonser i olika storlekar
 • Dedikerade e-postutskick
 • Sociala medier kampanjer
 • Inlägg med produktrecensioner

Tjänster Vi Erbjuder

 1. Sponsrade Bloginlägg
  Skapa engagemang genom djupgående artiklar som visar upp ditt varumärkes unika värden och erbjudanden.
 2. Bannerannonsering
  Maximera synlighet med högt placerade banners på vår hemsida som genererar trafik och medvetenhet.
 3. Anpassade Länkar
  Förbättra din SEO och nå ditt mål genom strategiska länkar som förstärker din online närvaro.
 4. Sociala Mediekampanjer
  Utöka din räckvidd genom våra populära sociala mediekanaler som Facebook, Instagram och Pinterest.

Kom Igång Idag!

För att börja din resa mot ökad varumärkesmedvetenhet och engagemang, kontakta vårt team genom att fylla i formuläret på vår kontakt sida eller genom att direkt e-posta vår marknadsföringschef på kontakta oss.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa ditt varumärke att blomstra på Jakobs Smycken!